
İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünden 2011 yılında mezun oldu. 2014-2017 seneleri arasında İstanbul Bilim Üniversitesi Uygulamalı (Klinik) Psikoloji bölümünde master derecesini aldı. Yüksek lisans eğitiminde hem teorik hem de uygulamalı olarak, Yrd. Doç. Dr Ayşe Şahan dan Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi ve süpervizyonu aldı. Çözüm odaklı psikoterapi yöntemi ,psikodinamik yönelimli terapiler ve grup psikoterapileri eğitimlerine katıldı.
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma hastanesinde üç ay süren stajının, Bakırköy Engelliler derneğindeki ve Umut Evi’ndeki gönüllü çalışmalarının ardından; Özel Fatih Hastanesi, Uzmanlar Tıp Merkezi gibi sağlık kuruluşlarında psikolog/ psikoterapist olarak çalıştı. Fatih Hastanesi’nde çeşitli deri hastalıkları olan danışanlar ile seanslar gerçekleştirdi. Uzmanlar Tıp Merkezinde psikoterapi seanslarının yanı sıra; MMPI ve Rorschach gibi testleri uyguladı. Burada duygudurum bozuklukları, kaygı bozuklukları ve yeme bozuklukları ağırlıklı çalıştı.
2012 senesinde “Klinik ve Adli Psikoloji Derneği”nin kurucu üyesi oldu. Bu süre zarfında çeşitli psikoloji eğitim ve seminerlerinin koordinatörlüğünü yaptı.
2017-2018 yılları arasında düzenli olarak Klinik ve Adli Psikoloji Derneği’nde nöropsikolojik ve objektif testler seminerleri verdi.
2018 senesinde Brain Project Zihin Gelişim Merkezi'nde çocuk ve ergen danışanlarla ve onların aileleri ile okul kaygısı, kardeş kıskançlığı, sınav stresi, öz güven sorunları, alt ıslatma problemleri, fobiler konusunda çalıştı. Artikülasyon ve Konuşma Bozuklukları eğitimini tamamlayıp, burada artikülasyon bozuklukları ile çalışmaya başladı. Sonrasında Psikiyatri ve Psikoloji Bilimleri Enstitüsü’nde bireysel yetşkin psikoterapisi ve konuşma bozuklukları ile çalışmaya başladı.
Akademik Çalışmaları;
1- “Farkındalık temelli grup psikoterapisi” – (2013) Klinik ve Adli Psikoloji çatısı altında gerçekleşen farkındalık temelli grup psikoterapisinin, bireylerin depresif semptomlarına olan olası etkisi incelenmiştir. 2013 yılında Kıbrıs’ta düzenlenen Psikoloji kongresinde poster bildirisi olarak sunulmuştur.
2- “Ailevi Akdeniz Ateşi Hastalığında Kullanılan Kolşisinin Hastaların Bilişsel ve Duygusal Süreçlerine etkisi” / Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Tezi- İzmir 19. Ulusal Psikoloji Kongresi poster sunumu (Eylül,2016)
3- “Ailevi Akdeniz Ateşi Hastalığında Kullanılan Kolşisinin Hastaların Bilişsel ve Duygusal Süreçlerine etkisi” İzmir Sağlıkta Yaşam Kalitesi Kongresi Sözel ve poster bildirisi sunumu (Kasım, 2016)
4- “Does the Use of Cholchicine Effect Cognitive Functions in Familial Mediterranean Fever? Preliminary study.” Avrupa Romatoloji Kongresi, Madrid. Sözel ve poster bildirisi olarak sunuldu (Haziran, 2019).
Danışmanlık verdiği modüller (Detaylı Bilgi için Aşağıda Yer Alan Modül Adının Üzerini Tıklayın!)
Oturum ücreti: 300TL
Evlilik
- Ayrılık / Boşanma Öncesi ve Sonrası
- Çocuğun Evden Ayrılması
- Çocuğun Yanına Yerleşen Yaşlı Ebeveyn
- Çocuk Sonrası Evlilik Süreci
- Evliliğe Giriş (Evlilik Kararı ile Nikah Arasındaki Süreç)
- Evlilik Yönetimi
- Evlilikte Aldatma veya Aldatılma
- Evlilikte Anlaşmazlık Çözümü
- Evlilikte Kıskançlıkla Sağlıklı Başa Çıkma
- Ölüm Kaynaklı Eş Kaybı/Dul Kalma
Nitelikli Ebeveynlik
Nitelikli Yaşam
- 18 - 25 Yaş Arası - Ergenlikten Yetişkinliğe Geçiş Süreci ve Zorlukları
- Akıllı Telefon Bağımlılığı
- Aşırı Çekingenlik (Sosyal Kaygı)
- Çevrimiçi Oyun Bağımlılığı
- Değişim Yönetimi
- Duygular ile İlgili Farkındalık
- Duygusal Yeme
- Erteleme Davranışı ile Başa Çıkma
- Hayır Diyebilmek
- İletişim Becerisi
- Karar Verme Güçlüğü
- Kendinle Tanışma
- Kronik Hastalık Teşhisi Almış Aile Üyesi ile Yaşamak
- Motivasyonun Püf Noktaları
- Mutlu Yalnızlık
- Mutluluk Psikolojisi
- Mükemmeliyetçilik
- Olumsuz Beden Algısı
- Orta Yaş Krizi
- Özgüven (Yetişkinlikte Özgüven Nasıl Kazanılır?)
- Performans Kaygısı
- Potansiyelini Ortaya Çıkarma
- Sevdiklerimizin Ölümü ve Yas Süreci